Fusie tussen Jongbloed en Wilco, update

Een tijdje geleden hebben ik jullie laten weten dat ik gesproken heb met HR over de fusie van Jongbloed met Wilco Beheer BV. Ik heb jullie toen gevraagd om jullie mening over de fusie. Graag praat ik jullie bij.

SER Fusie gedragscode
Jongbloed heeft CNV te laat geïnformeerd over de fusieplannen. Ik heb jullie gevraagd of jullie het nodig vinden dat CNV daar een klacht over indient. Een aantal van jullie heeft mij laten weten dat niet nodig te vinden. Ik heb geen reacties gehad van jullie om wel een klacht in te dienen. Uiteraard ga ik daarom ook geen klacht indienen. Immers, jullie mening telt!

Gevolgen fusie
Van HR kreeg ik door dat Jongbloed verwacht dat er geen banen verloren gaan door de fusie. Dat is positief en ik spreek de hoop uit dat jullie mooie bedrijf volgens verwachting blijft groeien. Mocht jij of een collega toch te maken krijgen met mogelijke veranderingen, laat het mij weten!

Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik dat graag! Ken jij collega’s die nog geen lid zijn en willen meedoen, meld ze dan aan. Je kunt ze hiervoor verwijzen naar onze website: https://www.cnvvakmensen.nl/sluit-je-aan/


Tristan Westra
Bestuurder CNV Vakmensen
M: +316 484 568 54
E: t.westra@cnvvakmensen.nl