Al het nieuws

Cao-onderhandelingen Grafimedia starten binnenkort

Volgende maand gaan we weer onderhandelen over de nieuwe cao. Voordat we daarmee beginnen willen we natuurlijk weten wat jij graag geregeld wilt zien. In onze vragenlijst kan je geven wat voor jou de belangrijkste onderwerpen zijn. Laat het ons snel weten!

Het vorige traject
De huidige cao loopt nog tot aan het eind van dit jaar. Het waren, de vorige keer, geen makkelijke onderhandelingen. Een pluspunt is dat we, met de nodige moeite, een regeling hebben kunnen afspreken zodat medewerkers met een zwaar beroep eerder kunnen stoppen met werken. Deze regeling is misschien (nog?) niet precies wat we wilden, maar in ieder geval is er een regeling. Aan de andere kant hebben we qua loon nauwelijks stappen kunnen zetten. Op zich begrijpelijk in een sector waar het over het algemeen al jaren niet best gaat. Maar wat ons betreft is het nu wel tijd voor een fatsoenlijke loonsverhoging.

Wat vind jij belangrijk?
Via <deze link> kom je bij onze vragenlijst waar je aan kunt geven wat voor jou de belangrijkste onderwerpen zijn. Laat het ons snel weten! Uiteindelijk gaat het natuurlijk om jouw arbeidsvoorwaarden. We horen je reactie graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk voor 8 november aanstaande.

Krijg jij deze nieuwsbrief per post dan hebben wij geen e-mailadres van jou, of je hebt je uitgeschreven voor nieuwsbrieven van CNV Vakmensen. Wij willen het liefst jou zo snel mogelijk op de hoogte stellen van al het cao-nieuws. Kijk daarom op “mijncnv” op onze site: www.cnvvakmensen.nl om dit te controleren of geef je e-mailadres opnieuw door. Om de vragenlijst toch in te vullen, ga dan naar: https://bit.ly/caoGrafi

De vakbond dat ben jij!
Om goede afspraken te maken hebben we veel actieve leden nodig. Als kaderlid heb je direct invloed op de onderhandelingen en de uitkomst daarvan. Interesse? Vul dat dan in op de vragenlijst, of stuur een bericht aan bestuurder Peter Bloemendaal: p.bloemendaal@cnvvakmensen.nl.

CNV Vakmensen
Peter Bloemendaal, bestuurder