Werkonderbreking Organon staat voor de deur, jij komt toch ook?

Afgelopen woensdag 30 november 2022 is de petitie aangeboden bij Organon in de hoop de werkgever in beweging te krijgen voor een acceptabele cao richting het personeel en bonden. Zoals het er nu uitziet, gaat die beweging er vóór aanstaande vrijdag 2 december 2022 niet komen.

Werkonderbreking

Tenzij werkgever nog een toenadering doet zal daarom, zoals aangekondigd, morgen 2 december 2022 tussen 14.00 uur en 16.00 uur een werkonderbreking plaatsvinden op de bezoekersparkeerplaats aan de Molenweg. Voor de innerlijke mens zal er een "frietkar" aanwezig zijn. Om een duidelijk signaal af te geven aan de werkgever, hopen wij op een zo groot mogelijke opkomst. 

Aangezien CNV Vakmensen niet aan de onderhandelingstafel zit, zal een collega van het FNV dit event coördineren. Uiteraard blijft CNV Vakmensen zich hard maken om volgende keer wel aan de cao-tafel te komen. 

Meepraten en reageren

Wil je reageren of heb je een vraag? Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten, reageren of je vraagstellen. Ga direct naar de cao-pagina.

Rémy Biesmans
Bestuurder CNV Vakmensen
M  06-28 33 42 84
E   r.biesmans@cnvvakmensen.nl

Heb jij een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error