Wat wil jij in de nieuwe Fibrant-cao?

De onderhandelingen voor een nieuwe Fibrant-cao gaan binnenkort van start. Daarom willen we weten wat jij belangrijk vindt, en vragen we jouw input. Waar moeten we bij de onderhandelingen op inzetten? Dat willen we van jouw weten.

Start cao-onderhandelingen

Op 1 april 2023 loopt de huidige cao weer af. Wij willen graag van jouw weten hoe jij over een aantal punten denkt. Vul daarom de volgende enquête in.

Klik hier om deze enquête in te vullen. Je kunt de enquête invullen tot en met woensdag 18 januari middernacht.

Krijg je de nieuwsbrief per post, dan kun je deze nieuwsbrief vinden op de cao-pagina van Fibrant.

De cao-pagina van Fibrant

Je kunt het hele cao-traject online volgen. Reageer of je stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject.

<< Ga naar jouw cao-pagina >> of wanneer je deze link niet kunt gebruiken, ga naar de cao-pagina via www.cnvvakmensen.nl/caos en typ Fibrant in het zoekveld.

Werkbezoek

De enquête moet een eerste inzicht geven in de wensen van jouw en je collega’s. Maar ik wil hier ook graag met je over in gesprek. Daarom zal ik op 2 tijdstippen een bezoek aan Fibrant brengen.

Wanneer: zaterdag 14 en 21 januari
Tijdstip: 14.00 uur tot 16.00 uur
Waar: in de kantine

Waarschijnlijk zal ik niet alle medewerkers kunnen spreken. Mocht je toch vragen of opmerkingen hebben, dan kun je een mail sturen. Ook kun je reageren via jouw cao-pagina. Daar kun je meer informatie vinden en kun je onder andere je huidige cao bekijken.

Kadergroep

Daarnaast kun je ook met je opmerkingen terecht bij onze kadergroep. Daarin zitten Marcel Erven en Peter Streutjens. Peter zal mij ook tijdens de cao-onderhandelingen ondersteunen.
Mocht je zelf ook meer voor onze beweging willen doen? Wil je ook kaderlid worden, zodat we nog sterker worden bij Fibrant? Laat het me dan weten.

De uitkomsten van de enquête en de input die we opdoen bij de gesprekken zullen we verwerken in de voorstellenbrief. Die zullen we tijdens de eerste onderhandelingsronde op maandag 23 januari presenteren.

Samen sterk

CNV Vakmensen blijft de ontwikkeling binnen het bedrijf op de voet volgen. Langs deze weg doe ik ook een oproep aan je om collega’s, die niet georganiseerd zijn, te vragen lid te worden van CNV Vakmensen. Hoe meer CNV-leden, hoe meer kracht ik kan gebruiken tijdens de onderhandelingen over jullie arbeidsvoorwaarden én arbeidsomstandigheden.

Maak kennis

Mocht jij of een potentieel lid vragen hebben of met mij willen spreken, dan ben ik daar graag toe bereid. Uitnodigingen om een bezoek te brengen op de werklocatie (bijvoorbeeld tijdens de pauze) juich ik toe. Een gesprek aan de keukentafel aanvaard ik ook graag. Graag zou ik met jullie kennis maken. Zorg jij ervoor dat we straks samen sterk staan?

Mede namens de kadergroep.

Ed Leunissen
bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 29 02 32 84
E: e.leunissen@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error