Voortgang cao-onderhandelingen BMI

Vrijdag 2 maart hebben we weer gesproken over de nieuwe cao BMI. Ook van de werkgever hebben we vooraf een voorstellenbrief ontvangen. De werkgever heeft tijdens dit overleg de voorstellenbrief toegelicht.

Voortgang

Zoals afgesproken hebben we voorafgaande aan het tweede onderhandelingsoverleg de voorstellenbrief ontvangen van jullie werkgever. We kunnen constateren dat het verschil zeker op het loonbod achterblijft bij de voorstellen die we als CNV hebben gedaan. We hebben helaas nog geen formele reactie ontvangen als vakbonden op de voorstellen die wij hebben gedaan, met als gevolg dat we nog niet aan het onderhandelen over de cao zijn toegekomen.

Volgend overleg: 2 april

De werkgever heeft toegezegd een reactie te geven op onze voorstellen tijdens het overleg van 2 april en dan zullen we ook de onderhandelingen voortzetten. Verder hebben we nog een vierde onderhandelingsdatum gepland op 26 april. 

Heb je nog vragen, of wil je meepraten?

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met mij op. Het hele cao-traject is ook te volgen op de cao-pagina. Hier kun je meepraten over de cao, of je vragen stellen. Op de cao-pagina vind je al onze nieuwsbrieven terug. Ga naar de cao-pagina www.cnvvakmensen.nl/industrie/chemie-en-energie/cao-bmi

Martin van Eerde, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 8191 9564 / m.vaneerde@cnvvakmensen.nl

Downloads

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error