Voorstellen voor jullie nieuwe cao bij Villeroy & Boch

In de bijlage onderaan deze nieuwsbrief treffen jullie de voorstellen voor de nieuwe cao bij Villeroy & Boch aan.

Voorstellen nieuwe cao

Naar aanleiding van jullie input tijdens de ledenvergadering en de input via de telefoon, WhatsApp en mail, hebben we de voorstellen geschreven. Deze voorstellen hebben we ook afgestemd met de FNV collega's en we denken dat er een mooi pakket aan voorstellen ligt, waar voor ieder wat in zit. De voorstellen moet het werken bij Villeroy & Boch nog mooier maken en ook dat de werk/ privé balans beter wordt.

Eerste cao-onderhandelingen

Donderdag hebben we de eerste onderhandeling staan. De werkgeversdelegatie bestaat uit mevrouw Nagy, Rolf Heikens en Harm Kroesen. Mevrouw Nagy is nieuw voor ons. Zij is Head of HR Operation Bath en Welness. Ook de adviseur van de AWVN, Wolter Bouwmeester, schuift aan. We houden jullie zo goed mogelijk op de hoogte.

Cao-pagina

Wil je meer weten, wil je meer meedenken, heb je ideeën, laat het ons dan weten. Dit kan via de cao-pagina. Klik hier om naar jouw cao-pagina te gaan. Krijg je deze nieuwsbrief per post, ga dan naar www.cnvvakmensen.nl/caos/ en klik bij de letter V om naar de jouw cao-pagina te gaan.

Mede namens Hans Bos (kaderlid),

Saskia Spaargaren
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5144 3597
E s.spaargaren@cnvvakmensen.nl

Downloads

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error