Vakbonden opnieuw in gesprek met Zeeland Refinery

De directie van Zeeland Refinery heeft vakbonden CNV Vakmensen en FNV op 13 december aanstaande weer uitgenodigd voor overleg.

Eerder lieten we jullie weten dat we Zeeland Refinery hebben geïnformeerd over de massale afwijzing van het cao-eindbod van 28 november. Beide vakbonden hebben de directie hierna in de gelegenheid gesteld om een verbeterd eindbod neer te leggen. Wij zijn inmiddels uitgenodigd voor een gesprek op 13 december a.s.    

Vervolggesprek niet vrijblijvend

Wij hebben voorafgaand aan het gesprek van aanstaande dinsdag 13 december laten weten dat we erop rekenen dat jullie werkgever bereid is om een flinke stap te zetten om uit de impasse te komen. Anders heeft een gesprek weinig zin: alle argumenten zijn immers in dit stadium al uitgewisseld. Wat de leden missen is een nette loonsverhoging. Mocht er geen verbeterd bod op tafel komen dan zullen wij doorgaan met onze voorbereidingen voor een actietraject.   

Wat jij kan doen: maak je collega lid   

Wij houden je uiteraard op de hoogte van de uitkomsten van het gesprek. In de tussentijd vragen we onze leden om hun collega’s te informeren over de situatie en hen te vragen zich samen met jou sterk te maken voor een goede cao.
Dit kan door net als jij ook lid te worden van CNV Vakmensen. Op dit moment is het zo dat wanneer je je collega inschrijft, je een mooie wervingsbonus krijgt. Ga hiervoor naar onze website: Member Get Member - Bestaande leden november 2022 - cnv-ledenwerven.nl

Fiscale verrekening vakbondscontributie

Verder wijzen we je er ook op het volgende. Wij hebben met jullie werkgever afgesproken dat je je vakbondscontributie fiscaalvriendelijk kunt verrekenen. Je krijgt hierdoor een deel van de betaalde contributie terug. Laat dit dus niet liggenen doe dit zo snel mogelijk. Zie onze website voor meer informatie: Belastingvoordeel contributie - Contributiebrief - Jaaropgave | CNV Vakmensen.  

Heb je vragen of opmerkingen?

Laat ons dit dan per e-mail weten. Je kan ook terecht op de cao-pagina: Cao Zeeland Refinery | CNV Vakmensen.

Mede namens kaderleden Erik Riemens en Jesse de Decker, Edwin de Jonge, Ronald Meulpolder, Bart de Blok, 
en bestuurders FNV: Iris van der Veen en Egbert Schellenberg,

Hubert Koetsveld, bestuurder CNV Vakmensen
Jaap Bosma, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2886 6579 / h.koetsveld@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error