Uitslag driekwartvergaderingen 13 november 2023: CNV en FNV stellen namens jullie een ultimatum

Een duidelijke uitslag tijdens de driekwartvergadering. Jullie zijn massaal en unaniem bereid een ultimatum te stellen en actie te voeren voor een fatsoenlijke cao. Gefeliciteerd! Applaus voor jezelf!

Hoe gaat het verder?

De vakbonden gaan nu een ultimatum opstellen. Op vrijdag 17 november om 12.00 uur gaat het ultimatum van CNV en FNV naar de directie. Het ultimatum loopt af op dinsdag 21 november om 12.00 uur.

Als de directie niet of onvoldoende ingaat op de eisen, dan vragen wij jullie om vanaf dinsdagavond 21 november om 22.00 uur het werk voor onbepaalde tijd neer te leggen. De nachtdienst kan dan woensdag fris en fruitig bij de poort staan.

Op  woensdag 22 november verwachten we jullie vanaf 06.00 uur bij de poort.  Zelf zijn we er om 05.30 uur. Aansluitend houden we in het actiecentrum een actievergadering om de voortgang te bespreken. Als er nieuws is, sluiten we jullie aan.Een tip: stap nu in de CNV en FNV Henkel app. In de app steeds de laatste stand van zaken. De QR code staat in de bijlage.

Cao online

Je kunt het hele cao-traject online volgen. Reageer of stel je vragen en blijf altijd op de hoogte over jouw cao. cao pagina Henkel  Overtuig jij jouw collega om lid te worden van  CNV Vakmensen dan krijg jij een keuze cadeaubon t.w.v. €20,- per geworven lid! Juist nu in het cao-traject van groot belang om zoveel mogelijk leden te hebben. Zo hebben we meer invloed op een betere cao. Meer informatie lid worden en leden werven

Tristan Westra
bestuurder CNV Vakmensen
E t.westra@cnvvakmensen.nl
M 06 4845 6854

 

Downloads

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error