Uitnodiging ledenvergadering input cao onderhandelingen Air Products

FNV Procesindustrie en CNV Vakmensen nodigen jullie uit voor de ledenvergaderingen op 27 februari om 14.00 uur in de Botlek en op 29 februari om 14.00 uur op Polanenpark ter voorbereiding op het aankomende cao traject. Jullie cao loopt tot en met 31 mei 2024, dus het is weer tijd voor nieuwe onderhandelingen. Tijdens de bijeenkomsten kunnen jullie aangeven wat jullie belangrijk vinden voor de nieuwe cao en wat wij dus als voorstellen moeten meenemen naar de onderhandelingstafel.

Verlofbeperking tijdens stops
In het vorige cao resultaat hebben Air Products en de vakbonden afgesproken dat we gezamenlijk met de Ondernemingsraad (OR) praten over de verlofbeperking tijdens de stops in de kindervakanties. Doel van dit gesprek is om samen afspraken te maken voor de toekomst. Tijdens het periodiek overleg in het najaar 2023 was de OR helaas niet aanwezig en hebben we daarom een overleg ingepland in februari 2024. Air Products en de OR hebben echter al samen een afspraak gemaakt over een beloning tijdens een verlofbeperking, en wel zonder de vakbonden hierbij te betrekken. Tijdens het overleg van 8 februari tussen Air Products, OR en vakbonden hebben we besproken waar het in het proces is misgegaan. Afgesproken is dat jullie werkgever zal communiceren over de ingevoerde afspraak per 1 januari 2024. Tijdens de ledenvergaderingen op 27 en 29 februari is er uiteraard de ruimte om dit onderwerp te bespreken met elkaar.

De ledenvergaderingen worden gehouden op:
Locatie: Botlek
Datum: 27 februari 2024
Aanvang: 14.00 uur

Locatie: Polanenpark
Datum: 29 februari 2024
Aanvang: 14.00 uur

Kun je niet bij de ledenvergaderingen zijn, maar heb jij wel ideeën voor de nieuwe cao? Geeft dit dan aan bij een van de kaderleden of jouw vakbondsbestuurder. Heb je daarnaast collega’s die nog geen lid zijn van de vakbond? Schrijf hen dan in via Member Get Member - Bestaande leden november 2022 - cnv-ledenwerven.nl.

De nieuwsbrieven over het cao proces worden bijgehouden op Cao Air Products | CNV Vakmensen.

Namens de onderhandelingsdelegatie van FNV Procesindustrie en CNV Vakmensen,
Bas Bremer, Bastien Houben (kaderleden FNV),
Jan van der Ree, Raymond den Hollander (kaderleden CNV Vakmensen),

Inan Bozkir (vakbondsbestuurder FNV),

Diana Kraan (vakbondsbestuurder CNV Vakmensen)
T: 06-22389584
E: d.kraan@cnvvakmensen.nl

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error