Uitnodiging ledenvergadering Axel Christiernsson

De cao-onderhandelingen komen eraan, daarom nodigen wij jullie graag uit voor een ledenvergadering op 1 maart 2024. Hier kunnen jullie je input geven voor de cao en kunnen we met elkaar in gesprek over de conceptvoorstellenbrief die wij gaan opstellen.

De nieuwe cao-onderhandelingen komen eraan, op 1 april 2024 loopt de huidige cao namelijk af. Op 1 maart hebben we een overleg met de werkgever waarbij we ook de data gaan plannen voor de onderhandelingen.

Ledenvergadering

Voor het afsluiten van de nieuwe cao is het voor ons belangrijk om te horen wat jullie in de cao zouden willen hebben. Daarom nodigen we je uit voor een van de twee ledenvergaderingen op:

Vrijdag 1 maart
In de kantine van Axel Christiernsson:

Eerste vergadering van 13:30 tot 14:30
Tweede vergadering van 14:30 tot 15:30

Voorafgaand aan de ledenvergadering ontvangen jullie van ons een conceptvoorstellenbrief vanuit CNV voor de nieuwe cao Axel Christiersson.

Meepraten en reageren

Wil je reageren of heb je een vraag? Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten, reageren, of je vraag stellen. Ga direct naar de cao-pagina.

Maak je collega lid

Is je collega al lid? Als jij je collega lid maakt, betaalt de collega € 24,- voor de eerste 6 maanden. Jij ontvangt een cadeaubon van € 20,-. Ga voor meer informatie naar
www.cnv-ledenwerven.nl Verspreid deze nieuwsbrief onder je collega’s die (nog) geen lid zijn van CNV Vakmensen. Samen staan we sterk!

Bij vragen of opmerkingen kun je contact met mij opnemen.

Johann Honders
bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 3020 5136
E: j.honders@cnvvakmensen.nl

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error