Terugkoppeling 2de onderhandelingsronde Kemira

28 november zaten de vakbonden opnieuw om de tafel met Kemira. Graag geven we jullie een korte toelichting op dit overleg.

Tweede overleg ronde
Het overleg zijn we gestart met de terugkoppeling vanuit de ledenraadpleging vorige week. Dank voor de goede opkomst! De conclusie uit deze ledenraadpleging was wel dat er geen eenduidig standpunt naar voren kwam over de senioren dagen en dit hebben we ook als zodanig teruggegeven aan Kemira.
Verder hebben we een reactie van Kemira ontvangen op de andere voorstellen vanuit de vakbonden. Omdat het loonbod en de seniorendagen toch de grootste pijnpunten zijn, hebben we ons hier in de rest van het overleg op toegespitst.
Op een constructieve manier hebben we met alle partijen de opties bekeken omtrent de seniorendagen. De deuren zijn op een kier gezet en dat gaf voldoende ruimte om met elkaar te verkennen wat mogelijk is, zonder de wensen van de leden uit het oog te verliezen. De komende tijd zal Kemira dit uitwerken en 12 december zullen we dit verder bespreken in de 3de onderhandelingsronde.

Maak je collega lid!
Ken je collega’s die nog geen lid zijn? Ga dan naar de website, maak je collega lid en ontvang zelf ook een leuk extraatje! Wist je trouwens al dat op onze website je het hele cao-traject kunt volgen en de mogelijkheid hebt om vragen en opmerkingen te plaatsen?

Heb je vragen, stel ze gerust.
Namens de onderhandelingsdelegatie vanuit de vakbonden,
Diana Kraan & Micky van Loon, CNV Vakmensen
m.vanloon@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error