Stand van zaken cao Zeeland Refinery

Donderdag 8 februari hebben wij jullie directie een laatste handreiking gedaan door een succesvolle laatste-kans-actie te houden tijdens de lunchpauzes. Dank voor de grote opkomst. Heel fijn jullie in grote getalen buiten bij de patatkraam te zien. Trots dat jullie de regen hebben getrotseerd om naar deze actie te komen. Dit getuigt dat jullie willen komen tot een goede cao.

Vandaag om 12 uur is het ultimatum verlopen. Donderdag hebben wij een veiligheidsoverleg gevoerd om afspraken te maken hoe de acties veilig te organiseren. Wij hebben dit gesprek met ZR als niet-constructief ervaren en zijn daarom nog niet klaar om veilig tot acties over te gaan. Daarom is maandag om 12.00 uur een vervolg overleg gepland. Daarna gaan we verder met het organiseren en het verder uitwerken van de collectieve acties. Hou je WhatsApp en e-mail in de gaten.

Ondertussen kun je hier via de de link Staken, wat houdt het in, alvast kijken hoe het één en ander gaat. Informatie over staken of bekijk het filmpje Hoe gaat een staking in zijn werk? | CNV Vakmensen (youtube.com)

Begin volgende week volgt nieuwe informatie. 

Vragen/opmerkingen?

Voor vragen kan je contact met mij opnemen via j.honders@cnvvakmensen.nl of stel je vragen op de cao-pagina. Het hele cao-traject is ook online te volgen op de cao-pagina. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject.

Namens de kaderleden en het actiecomité
Johann Honders
M: +31 6 3020 5136
j.honders@cnvvakmensen.nl