Staking PPG Coatings Nederland vestiging Den Bosch

Vanaf aanstaande maandag 5 juni zal er weer worden gestaakt bij PPG locatie Den Bosch. Dit betekent dat wij het werk weer neerleggen met als doel om jullie directie op andere gedachte te brengen. Namelijk dat een beter loonbod, dat voldoet aan de eisen van ons ultimatum, de enige oplossing is om uit deze impasse te komen.

Stakingsoproep locatie Den Bosch

Wij roepen de leden en niet leden (alle medewerkers) die actie willen voeren om ook op de volgende dagen het werk neer te leggen: maandag 5 juni, dinsdag 6 juni, woensdag 7 juni, donderdag 8 juni en vrijdag 9 juni. De staking loopt dus door tot (zaterdag) 9 juni 2023 om 06:00 uur. Let op! Dit betekent dat er geen productie wordt gedraaid, geen vrachten worden gelost of geladen en geen andere werkzaamheden worden verricht. 
Inmiddels heb jij jouw stakingsformulier ontvangen. Het inschrijven als actievoerder kan maandag 5 juni om 8:00 uur. Alleen als je jouw stakingsformulier hebt ingeleverd bij jouw vakbond kunnen wij de stakingsuitkering tijdig uitkeren.

Belangrijke instructies

Let op! PPG heeft aangegeven dat het voor actievoerders verboden is om het terrein te betreden. Ook niet om te parkeren of voor een toiletbezoek of als je  even een collega wilt spreken. Zij (PPG) hebben daarbij aangegeven dat er consequenties volgen voor actievoerders die dit toch doen. Daarnaast respecteren wij de keuze van werkwillenden omdat wij dat ook van hen verwachten!

Heb je geen stakingsformulier ontvangen? 

Geen probleem, want dan kan je een stakingsformulier op locatie invullen. 

Jouw collega wil meedoen met de acties, maar is nog geen lid? 

Geen probleem. Dat kan via deze link Sluit je aan | Lid worden | CNV Vakmensen of schrijf je in op locatie!

Wil je het cao-traject volgen? Klik hier voor de cao-pagina.

Mede namens de kaderleden, 

Chantal van Binsbergen
Bestuurder CNV Vakmensen
E c.vanbinsbergen@cnvvakmensen.nl 
M 06 3651 7437

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error