Onderhandelingen nieuwe Covestro-cao begonnen

De cao partijen zijn weer begonnen met de onderhandelingen voor een nieuwe cao voor Covestro. Maandag 22 mei 2023 heeft de werkgever een update gegeven over de (financiële) stand van zaken en haar voorstellenbrief toegelicht.

Daarnaast hebben de vakbonden hun voorstellenbrieven gepresenteerd. De inzet van CNV Vakmensen kun je in de bijlage vinden.

Vervolg

Op donderdag 8 juni 2023 is de tweede cao onderhandelingsronde en gaan wij verder. Wij zullen je als gezamenlijke vakbonden op de hoogte houden van het verdere verloop van de gesprekken. 
Wordt vervolgd! Vragen of opmerkingen? Laat het dan horen. Dat kan via de mail of via jouw cao-pagina.

Kadergroep

Daarnaast kun je ook met je opmerkingen terecht bij kaderleden Joeri Bruurmijn (Waalwijk) en Frederike van der Vegt (Zwolle). Zij ondersteunen mij ook tijdens de cao-onderhandelingen. Mocht je zelf ook meer voor onze beweging willen doen? Wil je ook kaderlid worden, zodat we nog sterker worden bij Covestro? Laat het dan weten.

Samen sterk

CNV Vakmensen blijft de ontwikkeling binnen het bedrijf op de voet volgen. Langs deze weg doe ik ook een oproep op je om collega’s, die niet georganiseerd zijn, te vragen lid te worden van CNV Vakmensen. Hoe meer CNV-leden, hoe meer kracht ik kan gebruiken tijdens de onderhandelingen over jullie arbeidsvoorwaarden én arbeidsomstandigheden. Mocht jij of een potentieel lid vragen hebben of met mij willen spreken, dan ben ik daar graag toe bereid. 

Mede namens de onderhandelingsdelegatie van CNV Vakmensen, Joeri Bruurmijn (Waalwijk) en Frederike van der Vegt (Zwolle).

Ed Leunissen
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06-29023284
E: e.leunissen@cnvvakmensen.nl

Downloads

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error