Onderhandelingen nieuwe cao MSD van start

Wij hebben onze voorstellenbrief voor de nieuwe cao ingediend bij werkgever MSD. In de bijlage tref je deze aan. Op 14 september zijn de onderhandelingen voor de nieuwe cao van start gegaan.

Dank voor de input

CNV Vakmensen heeft o.a. met de snel stijgende inflatie tot het allerlaatste moment gewacht om de voorstellen bij werkgever neer te leggen. Mede door en met dank aan de inbreng van de leden  werkzaam bij MSD, ligt er nu een voorstellenbrief bij werkgever. Deze tref je in de bijlage aan. 

Cao-onderhandelingen gestart op 14 september 

Op 14 september jongstleden zijn de eerste gesprekken gestart en daar bleek al snel dat de wensen van werkgever en die van de bonden erg ver uit elkaar liggen. Dit wordt mede veroorzaakt door eerder genoemde inflatie. Daarom is afgsproken dat op 28 september een deel van de onderhandelingsdelegatie het overleg voortzet om te kijken of partijen nader tot elkaar kunnen komen en op welke wijze. 

Houd de cao-pagina in de gaten

Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen. Je kan meepraten, reageren (ook op anderen) en je vraag stellen. Ga naar de cao-pagina

Wij houden je op de hoogte.

Remy Biesmans, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2833 4284 / r.biesmans@cnvvakmensen.nl

Downloads