Leden vakbonden bijna unaniem akkoord met sociaal plan AOC

Op 25 maart hebben CNV Vakmensen en FNV gezamenlijk ledenvergaderingen gehouden waarin gestemd is over een sociaal plan voor AOC.

We zijn dan ook blij te kunnen mededelen dat de leden van beide vakbonden bijna unaniem vóór het sociaal plan hebben gestemd.

Een goed sociaal plan

Er ligt een goed sociaal plan met een looptijd van 3,5 jaar en een ruime ontslagvergoeding. Daarnaast zijn de vergoedingen voor bijvoorbeeld scholing, outplacement en juridische of financiele ondersteuning wat ons betreft ook goed. Je vindt de definitieve versie van het sociaal plan in de bijlage

Goed samengewerkt en trots op het resultaat

We hebben in korte tijd dit resultaat bereikt. Daar was ontzettend veel inspanning en een strakke planning voor nodig van zowel werkgever, de OR, als onze kant. We willen dan ook nog even extra benadrukken dat we dit resultaat met z'n allen bereikt hebben en dat we daar trots op mogen zijn. 

Rust en houvast

Binnenkort gaat de reorganisatie plaatsvinden en heeft iedere werknemer, ook degene die gewoon kunnen blijven, een gesprek met de werkgever. We hopen echt dat dit sociaal plan rust en houvast biedt, ook naar de toekomst toe. 

Vragen? 

We hopen jullie zo voldoende geïnformeerd te hebben. Mochten jullie nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen! 

Mede namens Monique en Herman (FNV),

Stijn Duursma, bestuurder 
M 06 8191 9555 / s.duursma@cnvvakmensen.nl
en
Nicole Engmann-van Eijbergen, bestuurder 
M 06 5160 1989 / n.engmann-vaneijbergen@cnvvakmensen.nl

Downloads

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error