Hernieuwd Eindbod A Vogel

Op 11 mei hebben de vakbonden het eindbod van 19 april in een ledenvergadering ter stemming gebracht. Jullie hebben dat eindbod (6.5%) afgewezen. Direct daarna hebben wij dat mondeling aan jullie werkgever toegelicht en verzocht om te zoeken naar een oplossing. Op 24 mei is er een hernieuwd eindbod neergelegd, die als bijlage is toegevoegd.

Verbetering koopkracht

Werkgever geeft aan dat het maximale is bereikt. Hij geeft ook aan dat de daling van de omzet van het A Vogel product zorgwekkend is, maar desalniettemin de argumenten voor een verbetering van koopkracht voor de lagere schalen wil honoreren.

Dat betekent dan ook dat de schalen B, C en D er 8% structureel bij gaan krijgen en de overige schalen blijven staan op de 6.5% structureel.

Stemmen

Vakbonden, zijn positief gestemd over dit hernieuwde eindbod en denken ook dat inderdaad het maximale haalbare is bereikt. Vanwege agenda technische problemen kiezen wij ervoor om dit hernieuwde bod digitaal ter stemming voor te leggen. Als wij namelijk dit in een fysieke bijeenkomst moeten doen, dan lukt ons dat pas halverwege juni en dat vinden wij te lang duren.
Stemmen kan tot en met zondag 4 juni.

LET OP: Alleen leden van CNV Vakmensen kunnen stemmen. Hiervoor volgt een aparte nieuwsbrief.

Cao-pagina

Het hele cao-traject is online te volgen en je kunt bij alle fases meepraten, reageren (ook op anderen) en je vraag stellen:

Cao A. Vogel | CNV Vakmensen

Mocht er toch nog behoefte zijn aan nadere uitleg, dan kan je uiteraard bellen of mailen.

Mede namens Monic (kaderlid FNV) en Marijn (kaderlid CNV),                                                

Willem Kruithof
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5160 1998
E w.kruithof@cnvvakmensen.nl

Monique Daamen
M Monique.daamen@fnv.nl

Downloads

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error