Geef je input voor de nieuwe Sitech-cao

De onderhandelingen voor een nieuwe Sitech-cao gaan binnenkort van start. Daarvoor willen we weten wat jij belangrijk vindt, en vragen we jouw input. Waar moeten we bij de onderhandelingen op inzetten? Dat willen we van jouw weten.

Start cao-onderhandelingen

Op 1 juli 2023 loopt de huidige cao weer af. Wij willen graag van jouw weten hoe jij over een aantal punten denkt. Vul daarom de digitale enquête in. Klik hier om de enquête in te vullen.
Krijg je de nieuwsbrief per post, dan kun je de link vinden op de cao-pagina van Sitech: Cao Sitech Services | CNV Vakmensen Je kan de enquête invullen tot en met woensdag 31 mei. 

Werkbezoek

De enquête moet een eerste inzicht geven in de wensen van jouw en je collega’s. Maar ik wil hier ook graag met je over in gesprek. Daarom zal ik een werkbezoek brengen aan de site. Ik ben dan aanwezig in de kantine van Sitech bij Fibrant. Iedereen is dan van harte welkom.
Wanneer: dinsdag 6 juni
Tijdstip: 12.00 u
Waar: Kantine Sitech/Fibrant shop (gebouw 143-10)
Er is ook een mogelijkheid om digitaal deel te nemen via team. Dat kan via deze MS Teams link. 

Vragen? 

Waarschijnlijk zal ik niet alle medewerkers kunnen spreken. Mocht je toch vragen of opmerkingen hebben, dan kun je een mail sturen. Ook kun je reageren via jouw cao-pagina. Daar kun je meer informatie vinden en kun je onder andere je huidige cao bekijken. 
Wil je graag dat ik bij jou op de ploeg langskom. Ook dat kan. Laat het me dan weten. Dan kijken we naar een geschikt moment. De uitkomsten van de enquête en de input die we opdoen bij de gesprekken zullen we verwerken in de voorstellenbrief. De eerste onderhandelingsronde staat gepland voor midden juni. Ga naar de cao-pagina: Cao Sitech Services | CNV Vakmensen

Kadergroep

Daarnaast kun je ook met je opmerkingen terecht bij kaderlid Roel Pieters. Roel zal mij ook tijdens de cao-onderhandelingen ondersteunen. Mocht je zelf ook meer voor onze beweging willen doen? Wil je ook kaderlid worden, zodat we nog sterker worden bij Sitech? Laat het dan weten. 

Samen sterk

Voor jouw en je collega’s is het een spannende tijd. Sitech is inmiddels veranderd. De huidige eigenaren (aandeelhouders) zijn teruggetreden en je hebt nu een nieuwe eigenaar. Hoe ziet deze de toekomst, gaat er iets veranderen? Het blijft op dit moment gissen. CNV Vakmensen blijft de ontwikkeling binnen het bedrijf op de voet volgen. Langs deze weg doe ik ook een oproep aan je om collega’s, die niet georganiseerd zijn, te vragen lid te worden van CNV Vakmensen. Hoe meer CNV-leden, hoe meer kracht ik kan gebruiken tijdens de onderhandelingen over jullie arbeidsvoorwaarden én arbeidsomstandigheden. Voor meer informatie, ga naar cnv-ledenwerven.nl

Maak kennis

Mocht jij of een potentieel lid vragen hebben of met mij willen spreken, dan ben ik daar graag toe bereid. Uitnodigingen om een bezoek te brengen op de werklocatie (bijvoorbeeld tijdens de pauze) juich ik toe. Een gesprek aan de keukentafel aanvaard ik ook graag. Graag zou ik met jullie kennis maken. Zorg jij ervoor dat we straks samen sterk staan?

Mede namens Roel Pieters, 
Ed Leunissen, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2902 3284 / e.leunissen@cnvvakmensen.nl

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error