CNV Vakmensen maakt zich klaar voor de onderhandelingen bij Zeeland Refinery

De uitslag van de enquête geeft een duidelijk beeld. Leden geven aan dat er goede loonafspraken gemaakt moeten worden met jullie directie. Op basis van de enquête heeft CNV Vakmensen samen met de kaderleden een voorstellenbrief opgesteld. Heb jij vragen of opmerkingen, laat mij dit dan weten voor 1 oktober.

Voorstellen  
Hubert Koetsveld, jullie voormalige bestuurder, is niet meer werkzaam bij CNV Vakmensen. Ik, Sanne Koevoets, zal Hubert vervangen bij Zeeland Refinery. Uiteraard heeft Hubert mij een goede overdracht gegeven van jullie bedrijf. Ik kijk er dan ook naar uit om binnen jullie bedrijf aan de slag te gaan. Mocht je nou nog vragen hebben of al eens kennis willen maken dan kan je altijd bellen/mailen.

Enquête / voorstellenbrief
Eerder heeft CNV Vakmensen de leden gevraagd om de enquête in te vullen en ons zo te laten weten wat jullie belangrijk vinden in de nieuwe cao. De resultaten zijn duidelijk, de nadruk moet komen te liggen op een goede loonsverhoging die past bij de hoge inflatie van de afgelopen tijden. Daarnaast zijn nog een aantal andere zaken belangrijk.

Op basis van de enquête heeft CNV Vakmensen met de kaderleden de voorstellenbrief vorm gegeven. FNV en CNV Vakmensen hebben de enquêtes op elkaar afgestemd en hebben korte lijntjes gehad wat betreft de voorstellenbrieven. We willen als vakbonden elkaar, waar mogelijk, ondersteunen en samen één lijn vormen richting de directie. Er zullen geen fysieke achterbanraadplegingen meer worden gehouden. Bij vragen of opmerkingen over de voorstellenbrief in de bijlage kunnen jullie tot 1 oktober een mail sturen naar s.koevoets@cnvvakmensen.nl.

Ik ben met verlof van 18 september tot 1 oktober. Bij terugkomst zal ik de vragen in behandeling nemen.

Eerste onderhandelingsdata
Een eerste gesprek waarin we onze voorstellen toelichten staat inmiddels gepland op 13 oktober a.s.. We houden jullie op de hoogte over het gevolg van de onderhandelingen.


Met vriendelijke groet,

Sanne Koevoets
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 28 86 65 78
E: s.koevoets@cnvvakmensen.nl

 

Downloads

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error