CNV- kadergroep Sabic ziet levenslicht

Deze week is voor het eerst de kadergroep van CNV Vakmensen bij Sabic bij elkaar gekomen. De zeskoppige delegatie gaat CNV op de werkvloer vertegenwoordigen.

Onze vakbond maakt de laatste weken een sterke ledengroei door bij Sabic. En ook nu nog schrijven zich wekelijks nieuwe leden in. Dat is een positieve ontwikkeling. Want hoe meer leden we hebben, hoe meer kracht we aan de onderhandelingstafel hebben. En dat is ook hard nodig, zo bleek ook bij de laatste, zeer moeizame, cao-onderhandelingen.

Kadergroep
Maar zonder kaderleden weet een bestuurder niet wat er binnen de organisatie speelt. Zonder kaderleden heeft de vakbond geen oren en ogen op de werkvloer. Zonder kaderleden heeft onze beweging geen gezicht bij Sabic. Een groep enthousiaste leden is nu opgestaan om jou en je collega’s te vertegenwoordigen. Een groep van zes leden die het gezicht van CNV op de werkvloer worden.

De kadergroep bestaat uit de volgende leden:
Christiaan Carlucci
William Baars
Erik Peerlings
Ryan Bolster
Bryan van der Zwaag
Kevin van der Zwaag

Vragen?
Heb je vragen of opmerkingen? Wil je dat iets besproken wordt met de directie van Sabic? Zijn er zaken die je bezighouden? Dan kun je altijd bij de kaderleden terecht. Zij kunnen antwoord geven op vragen of je verder helpen. Daarnaast zullen Christiaan en Erik ook aan de periodieke gesprekken met de directie van Sabic (OVS) deelnemen en als delegatieleden aan de cao-onderhandelingen deelnemen.

Doe mee!!
Wij als vakbond zijn hartstikke blij dat deze groep medewerkers zich hard willen maken voor goede arbeidsomstandigheden binnen Sabic. Mocht jij ook willen meepraten over de ontwikkelingen bij Sabic? Wil jij ook opkomen voor je collega’s binnen het bedrijf? Er is altijd ruimte voor meer kaderleden. De huidige kaderleden zijn allemaal werkzaam bij Olefins 4. Voor ons is het van belang dat we op alle afdelingen en fabrieken binnen Sabic ogen en oren hebben. Dan weten we wat er speelt en kunnen daarop reageren.

Heb je interesse? Laat het ons dan horen. Vraag een kaderlid voor informatie of neem met mij contact op.  Dat kan via mail of via jouw cao-pagina.

Werkbezoek
Je kunt ook met een deel van de kadergroep kennis maken op locatie. We zullen regelmatig bezoeken brengen aan onderdelen binnen Sabic. Daarmee beginnen we morgen (zaterdag de 11e van de 11e) al. Dan zal een delegatie van de kadergroep en ikzelf in de middag bij Olefins 4 zijn. Misschien tot dan.

Mede namens de kaderleden, Christiaan, William, Erik, Ryan, Bryan en Kevin.

Ed Leunissen
Bestuurder CNV Vakmensen
E: e.leunissen@cnvvakmensen.nl
M: 06-29023284

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error