Cao-enquête Zeeland Refinery: wat wil jij in de nieuwe cao?

De cao Zeeland Refinery loopt na de zomer af. Wij willen graag je input voor de volgende onderhandelingen. Vul daarom de enquête in. Dit kost je maximaal 5 minuten.

Vul de cao-enquête in 

De cao Zeeland Refinery loopt na de zomer af. Dit betekent dat wij binnenkort weer in gesprek gaan bij je werkgever om te praten over een nieuwe cao. Om te voorstellenbrief op te stellen willen we graag eerst een enquête uitzetten waarin je je input kan geven. In deze enquête staan onderwerpen vanuit de CNV beleidskaders en onderwerpen die vanuit de voorgaande ledenvergaderingen naar voren zijn gekomen. Aan de hand van jullie input zullen we een nieuwe voorstellenbrief opstellen voor de komende cao.

Met deze link kan je de enquête invullen. Misschien mis je onderwerpen of ben je het niet eens met bepaalde ideeën. Laat dan vooral van je horen. Ik zie je reactie graag uiterlijk 19 juli tegemoet. Deel deze enquête gerust met je collega’s. Na deze datum zullen wij de voorstellenbrief opstellen en het concept met jullie delen.  

Meepraten op cao-pagina

Op de website van CNV Vakmensen kun je het hele cao-traject volgen en ook je mening delen, reageren op anderen of je vraag stellen. Ga direct naar de cao-pagina. 

Johann Honders, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 3020 5136 / j.honders@cnvvakmensen.nl