Afspraak is afspraak. Leden van de vakbond starten petitie

Dank voor jullie aanwezigheid op de gezamenlijke ledenvergadering van FNV en CNV en de bereidheid om met elkaar voor jullie rechten op te komen. Het is tijd om de directie aan de gemaakte afspraken te houden!

De directie is nog niet overtuigd van de noodzaak, dus zullen wij ze moeten gaan overtuigen. Op de ledenvergadering hebben we besproken hiervoor een petitie te starten.

 Om de petitie te laten slagen is het van groot belang dat iedereen meedoet, daarom aan iedereen het verzoek om massaal de petitie te tekenen en te delen zodat we deze na de zomervakantie aan de directie kunnen aanbieden.

Via de volgende link kun je deze petitie onderschrijven: https://www.onderzoek.fnv.nl/?f=1810gbq4x8

Stuur de link ook door naar de collega’s zodat iedereen kan tekenen!

Mogelijk komt de directie deze zomer toch bij zinnen, dan zullen we na de zomer een ledenvergadering organiseren. Mocht dat niet het geval zijn, ook dan organiseren we een ledenvergadering  waarop we het vervolg bespreken.

Het is van groot belang dat iedereen meedoet, leden en niet-leden, of je nu onder de cao valt of niet. Ook voor niet-cao’ers  trekken we met de Unie op in de hoop afspraken te maken, ook hiervoor geldt dat we na de zomervakantie meer duidelijkheid verwachten.

Dus teken de petitie want samen staan we sterk!
Mede namens CNV Vakmensen kaderlid Erwin Rink

Anthony Williams
Bestuurder CNV Vakmensen
0618711343
a.williams@cnvvakmensen.nl