Aankondiging cao-onderhandelingen AOC

De zomervakantie staat voor velen op het punt van beginnen. Vlak na de welverdiende vakantie starten de gesprekken voor de nieuwe cao. In deze nieuwsbrief meer informatie over de komende onderhandelingen.

Afgelopen maandag hebben de vakbonden met de werkgever een aantal data geprikt voor de komende cao-onderhandelingen. Op 15 september, 28 september en 4 oktober zullen de onderhandelingsdelegaties elkaar in Schoonebeek en Zwolle ontmoeten om te komen tot
afspraken voor de komende cao-periode.

Ledenvergadering

Net als vorig jaar organiseren wij ter voorbereiding op de onderhandelingen een ledenvergadering, zodat wij in gesprek met jullie kunnen komen tot input voor onze voorstellen. We zijn benieuwd welke onderwerpen jou bezig houden. Wat merk je van oplopende werkdruk?
Hoe kijk je aan tegen het springen tussen diensten? Ben je tevreden met de opleidingsmogelijkheden die je worden geboden of maak jij je zorgen om je persoonlijke ontwikkeling? Heb je behoefte aan een betere werk/privé balans? 

Tegelijkertijd beseffen wij ons, gezien de ontwikkelingen om ons heen, dat de loonvraag dit jaar belangrijker is dan ooit.

Tijdens de vergadering bepalen wij onze gezamenlijke inzet en geven we richting aan het gesprek aan de onderhandelingstafel. Een belangrijk gesprek!

Ledenvergadering CNV Vakmensen
Datum: Woensdag 20 juli
Tijd: 14.00 uur
Locatie: Kantine AOC locatie Zandpol

Ik kijk er naar uit jullie te spreken en hoop op een goede opkomst. Graag tot dan!

Mede namens CNV Kaderlid Jan Snippe
Anthony Williams Bestuurder CNV Vakmensen
M. 0618711343
E. a.williams@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error