CAO Teijin Aramid

Op dit moment loopt bij CNV Vakmensen de stemming voor een nieuwe cao bij Teijin Aramid nog. Bij collega vakbond FNV is de stemming al geweest. FNV heeft besloten om actie te gaan voeren.

Stemming
Teijin heeft een eindbod gedaan, dit is op dit moment nog in stemming bij de leden van CNV Vakmensen. Op dit moment kan CNV Vakmensen daarom nog niet zeggen of de leden voor of tegen het eindbod zijn; hierdoor mag CNV Vakmensen de leden nog niet actief oproepen om in staking te gaan. Wel mag je gebruikmaken van de mogelijkheid om solidair te zijn met een stakingsactie van FNV. Uiteraard informeren wij je hierover na het sluiten van de stemming.
Acties FNV
FNV gaat actie voeren omdat de leden van FNV tegen het eindbod en voor acties zijn. Het is mogelijk dat je sympathie hebt voor de acties van FNV en mee wilt doen. Als je mee wilt doen met de acties van FNV, neem dan contact op met het landelijk actie centrum van CNV Vakmensen (tel 030 - 751 1450). Je kunt daar aangeven dat je mee doet met de acties van FNV en je zult dan van CNV Vakmensen een uitkering ontvangen.

Als je vragen hebt neem dan contact met mij op.

Agostino Di Giacomo Russo
Bestuurder CNV Vakmensen
T 06 478 26 875