Cao Shin-Etsu achterbanbijeenkomsten

Lees hier het laatste nieuws over de cao ontwikkelingen bij Shin-Etsu. Wij nodigen jullie allemaal uit voor een achterbanbijeenkomst.

Shin-Etsu houdt vast aan een AVR

Jullie werkgever blijft volharden in het standpunt dat ze voortaan met de AVR commissie een arbeidsvoorwaardenregeling af wil sluiten. Zoals vorige week in de nieuwsbrief geschreven vinden wij dat jullie positie binnen Shin-Etsu niet serieus wordt genomen. En bovendien, jullie arbeidsvoorwaarden zijn geen experiment. Helaas ziet jullie werkgever dit wel zo.

Ledenbijeenkomst

Zoals wij vorige week ook hebben gecommuniceerd, hebben wij gekeken welke vervolgstappen er in het proces nodig zijn om te komen tot een cao. De volgende stap in het proces is om jullie als werknemers van Shin-Etsu die een cao willen, mee te nemen over de volgende te nemen stappen. Daarom organiseren we twee bijeenkomsten waarin we jullie willen informeren over de volgende stappen die genomen moeten worden om een cao af te dwingen. Deze bijeenkomsten vinden fysiek plaats:

Datum:                Woensdag 23 februari 2022

Tijd:                     Bijeenkomst 1: 13.00 tot 14.30 uur

                            Bijeenkomst 2: 16.00 tot 17.30 uur

Locatie:               Atlas Hotel Spijkenisse

                           Groene Kruisweg 11, 3202 ST Spijkenisse

Tijd om op te staan voor jouw cao!

De bijeenkomsten die wij hebben ingepland zijn voor leden en niet-leden die vinden dat er een cao moet zijn. Het mag duidelijk zijn dat deze bijeenkomsten enorm belangrijk zijn. De afgelopen periode heb ik veel mails en telefoontjes ontvangen over dat men liever anoniem blijft, omdat je er op de werkvloer op aangesproken wordt door de bestuurders van Shin-Etsu. Deze stijl van leidinggeven hoort niet!

Daarom is het nog belangrijker om aanwezig te zijn op één van deze twee bijeenkomsten en elkaar en Shin-Etsu te tonen dat wij één grote groep zijn en dat niemand er individueel op aangesproken mag worden. Wij leven in een democratie, dat hebben wij niet gekregen maar daar zijn wij voor opgestaan om het af te dwingen.

Samen staan wij sterk!

Deze nieuwsbrief kan in de organisatie gedeeld worden, ook met collega’s die niet lid zijn van de vakbond!

Meepraten op cao-pagina

Op de website van CNV Vakmensen kun je het hele cao-traject volgen en ook je mening delen, reageren op anderen of je vraag stellen. Ga direct naar de cao-pagina 

Johann Honders

E-mail: j.honders@cnvvakmensen.nl

Tel: 06 – 30 20 51 36