Nieuwsbrief CNV Shell Pernis en Moerdijk

In deze nieuwsbrief lees je meer informatie over de nieuwe CNV cao onderhandelaar bij Shell Pernis en Moerdijk. Ook wordt gevraagd om input voor de volgende cao. Hartelijke groet, Johann Honders Vakbondsbestuurder CNV Vakmensen regio West-Brabant en Zeeland

Beste leden werkzaam bij Shell Pernis en Moerdijk,

In het achterliggende jaren heeft Tjeerd Orie de belangen van jullie arbeidsvoorwaarden namens CNV vertegenwoordigd. Tjeerd heeft binnen CNV een andere baan gevonden waardoor er gezocht is naar een opvolger voor de belangenbehartiging bij Shell. Die opvolger heeft CNV in mij gevonden. Via deze nieuwsbrief wil ik mij graag aan jullie voorstellen.

Kennismaking

Per 1 juli 2021 ben ik als vakbondsbestuurder in dienst gekomen bij CNV. Hiervoor heb ik de nodige ervaring opgedaan als onderhandelaar en juridisch medewerker bij andere vakbonden. De ervaring die ik heb opgedaan met vakbondswerk ligt in diverse sectoren zoals het onderwijs, de zorg, de ambtenarij en diverse industriële sectoren zoals de scheepsbouw en groothandels. Verder heb ik een juridische achtergrond wat ik goed kan gebruiken voor jullie belangenbehartiging.

De overdracht van het werkpakket vindt plaats in de corona-pandemie. Dat maakt het soms wat lastig om met iedereen goed contact te leggen. Weet dat ik bereikbaar ben voor jouw vragen, aarzel niet om contact met mij op te nemen via de mail of per telefoon.

Langs deze weg wil ik jullie ook vragen om collega’s die geen lid zijn van een vakbond, te vragen lid te worden van CNV. Hoe meer CNV-leden, hoe beter we de belangenbehartiging voor jou vorm kunnen geven. Als er een potentieel lid vragen heeft of met mij over de voordelen wil praten, dan ben ik daar zeker toe bereid. Kijk ook op onze website https://www.cnv.nl/lid-worden/ voor meer informatie.

Wil jij meedenken?

Jullie ideeën en wensen over de komende cao zijn altijd welkom! Je kan deze ideeën bij mij aandragen of bij de kaderleden van CNV op je locatie. Voor Moerdijk: mail naar wim.verbaarschot@shell.com en voor Pernis: mail naar of wim.vanveelen@shell.com.

Ben je al lid maar wil je graag meer doen? Dan kun je meedenken en meepraten over belangrijke onderwerpen die belangrijk zijn voor shell medewerkers. We nodigen je uit een keer zonder verdere verplichtingen bij een CNV bedrijfsleden groep bijeenkomst aanwezig te zijn. Stuur een mailtje naar wim.verbaarschot@shell.com of wim.vanveelen@shell.com en we laten je het moment van de volgende bijeenkomst weten!

Met vriendelijke groet,

Johann Honders
Vakbondsbestuurder CNV Vakmensen regio West-Brabant en Zeeland