Wat wil jij in de nieuwe SABIC Limburg-cao?

De onderhandelingen voor een nieuwe cao SABIC Limburg gaan binnenkort van start. Daarvoor willen we weten wat jij belangrijk vindt. Waar moeten we bij de onderhandelingen op inzetten? Dat willen we van jouw weten.

Start cao-onderhandelingen

De huidige cao loopt weer af op 1 juli 2023. Door middel van een enquête wil ik een beeld krijgen wat voor jouw en je collega’s belangrijk is en wat er speelt. De antwoorden zal ik verwerken in de voorstellenbrief die ik later met jullie zal delen.

Klik hier om deze enquête in te vullen.

Ontvang je de nieuwsbrief per post, dan kun je terecht op de cao-pagina. Ga dan naar www.cnvvakmensen.nl/caos en typ "Sabic Limburg" in de zoekbalk. Je kunt de enquête invullen tot en met vrijdag 10 maart 12.00 uur.

Onderhandel mee

De onderhandelingen beginnen op maandag 27 maart. Daar zal ik aanschuiven namens jou en je collega’s en ga ik onderhandelen over een nieuwe cao. Om mijn werk goed te doen, vraag ik jouw hulp. Neem met mij plaats aan de onderhandelingstafel en voorzie me van broodnodige advies. Jij loopt immers dagelijks rond bij SABIC. Jij weet welke gevolgen beslissingen hebben. En uiteindelijk gaat het over jouw cao, jouw arbeidsvoorwaarden. Wil je naast me plaatsnemen aan de onderhandelingstafel? Of wil je meer weten over het werk? Laat het mij dan weten.

Werf leden

Ook roep ik je op om mensen warm te maken om lid te worden van onze beweging. Hoe meer mensen er lid zijn van de bond, hoe meer invloed we aan de onderhandelingstafel hebben. Ik roep jullie daarom op om mensen die nog niet zijn georganiseerd te wijzen op het belang van een sterke bond. Praat met ze en overtuig ze ervan om lid te worden van onze beweging. Laat ze zien dat een lidmaatschap van de bond ertoe doet. Dat we samen het verschil kunnen maken. Want samen zijn we sterk!

Zorg jij ervoor dat we straks samen sterk staan?

Heb je vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het me dan weten. Dat kan via de mail of via jouw cao-pagina.

Ed Leunissen, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 29 02 32 84 / e.leunissen@cnvvakmensen.nl