Gaan de (reële) lonen bij de Owase bedrijven fors omlaag in 2022 en 2023?

Dinsdag 11 oktober hebben we als gezamenlijke vakbonden een derde cao-overleg gehad met jullie werkgever over de nieuw te vormen Owase-cao per 1-7-2022.

Nadat werkgevers ons hadden gevraagd om voorstellen te doen voor een 1- en 2-jarige cao, kwamen werkgevers met een vernieuwd voorstel voor een 1-jarige cao.

Wij willen het werkgeversvoorstel en onze reactie hierop met jullie bespreken. Werkgevers gaan onze reactie in eigen kring bespreken zo gaven ze aan, en komen daarna met een nieuwe reactie.
Ook willen wij met jullie bespreken wat te doen wanneer werkgevers blijven vasthouden aan een loonontwikkeling die voor jullie tot fors koopkrachtverlies gaat leiden.

Oproep ledenvergaderingen

Daarom nodigen wij jullie uit voor een ledenvergaderingen in de welbekende Zaal Mulder aan de Gramsbergerweg 68 in Hardenberg, en wel op: donderdag 20 oktober.
De vergaderingen beginnen om 10.00 uur, 14.15 uur en 19.30 uur.

Tot donderdag 20 oktober!

Cao-pagina

Wil je reageren of heb je een vraag? Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten, reageren of je vraagstellen. Klik HIER om direct naar de cao-pagina te gaan.

Namens de onderhandelingsdelegatie CNV Vakmensen en FNV,

Gerard van Dijk, bestuurder CNV Vakmensen
Ron Vos, bestuurder FNV

Henk Bosscher en Gerrit Jager, kaderleden CNV Vakmensen