Cao-overleg Nedmag bijna van start

Tijdens de ledenvergaderingen op de fabriek hebben we met elkaar gesproken over de centrale thema's voor het komend overleg. In principe is er dit jaar één centraal thema; herstel en behoud van koopkracht.

De voorstellenbrief van CNV is dit jaar sober en beoogt daarmee ook voldoende ruimte te laten om met elkaar te spreken over het belangrijke thema. In de bijlage tref je de brief die wij zojuist naar de werkgever stuurden. 

We zien verschillende manieren om te komen tot herstel van koopkracht en willen samen met de werkgever in gesprek over de manier om dit te realiseren. Het zou kunnen door een vast bedrag af te spreken dat voor een ieder gelijk is, een percentage dat voor een ieder gelijk is of door een combinatie van beide varianten. In onze voorstellen houden we alle opties open en openen we het gesprek. Dat we koopkrachtbehoud wensen te realiseren staat buiten kijf. 

We stellen in onze brief ook een aantal vragen over de inschaling en beloning van operators en openen het gesprek over groene arbeidsvoorwaarden. Genoeg om met elkaar over van gedachten te wisselen. 

De onderhandelingsdelegatie van CNV Vakmensen bestaat ook dit jaar uit CNV kaderlid Gert-Jan Bakker en ondergetekende. We zien uit naar constructieve gesprekken en gaan voor een goed en passend cao resultaat. 

Cao-traject online

Op de cao-pagina is nu de cao-tijdlijn actief. Tijdens het hele traject kun je meepraten, je vragen stellen of reageren. Zo heb jij, samen met jouw collega's, invloed op de cao. Klik hier om direct naar de cao-pagina te gaan

Mede namens CNV Kaderlid Gert-Jan Bakker,

Anthony Williams
Bestuurder CNV Vakmensen
0618711343
a.williams@cnvvakmensen.nl

Downloads

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error