Onderhandelingen cao Linde Gas van start

De voorstellen ten behoeve van de onderhandelingen zijn opgesteld; de leden zijn nu aan zet.

Dinsdag 9 mei 2023 zijn de eerste cao-onderhandelingen voor de nieuwe cao. Voor mij zijn dit de eerste onderhandelingen bij jullie bedrijf, ik treed in de voetsporen van collega Gerard van Cuijk, al is dat tijdelijk.  

Het zijn roerige tijden op dit moment, een inflatie van meer dan 10% was enkele jaren geleden nog ondenkbaar. Toch gebeurt het, we zullen ons uiterste best doen je koopkracht zo ver als mogelijk te herstellen.   

Voorstellen

In de bijlage vind je onze voorstellen. We noemen geen percentage voor de loonsverhoging, onze collega’s van het FNV doen dat wel.  

Dit doen we strategisch. Mijn ervaring aan andere cao-tafels is, dat dit goed werkt. Zo lopen beide bonden elkaar niet voor de voeten en kunnen wij sturen naar het hoogst haalbare.  

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen, opmerkingen of mis je iets in de voorstelbrief, schroom dan niet tot uiterlijk vrijdag 28 april 2023 te reageren via p.vlaming@cnvvakmensen.nl.
Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten, reageren of je vraag stellen. Ga direct naar de cao-pagina.

Peter Vlaming 
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06-53 29 52 56
E  p.vlaming@cnvvakmensen.nl

 

Downloads

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error