Cao-onderhandelingen Linde Gas gestart

Constructief gesproken in goede sfeer.

Dinsdag 9 mei hebben wij de eerste onderhandelingsronde gehad om te komen tot een nieuwe cao. Werkgever en bonden hebben hun voorstellen toegelicht. Op maandag 15 mei worden de onderhandelingen voortgezet, we verwachten dan concrete afspraken te kunnen maken.

In de bijlage bij deze brief hebben wij ook pensioeninformatie toegevoegd.

Schroom niet contact met ons op te nemen p.vlaming@cnvvakmensen.nl als je verdere toelichting wilt over het pensioen. We kunnen ons voorstellen dat mondelinge toelichting gewenst is voor wie zich echt wilt verdiepen in dit onderwerp.

Meepraten over jouw cao

Op de cao-pagina van Linde Gas kun jij het hele cao-proces volgen. Reageer of je stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject. Ga direct naar jouw cao-pagina.
Als je deze nieuwsbrief per post ontvangt dan ga je naar www.cnvvakmensen.nl/caos en vul Linde Gas in het zoekveld.

Maak gebruik van deze optie en wijs ook je collega's erop. Je hoeft geen lid te zijn om mee te kijken en te doen. Meebeslissen is uiteraard alleen voor leden, dus voor jou!

Maak je collega lid!

Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken, zoals een nog niet georganiseerde collega. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar CNV leden werven.

Ze kunnen ook zelf lid worden via www.cnvvakmensen.nl/sluit-je-aan/. Word lid!

Mede namens John Buurman

Peter Vlaming
Bestuurder CNV Vakmensen
E: p.vlaming@cnvvakmensen.nl

Downloads