Cao onderhandelingen KRLI binnenkort van start!

Eind april starten de cao onderhandelingen voor een nieuwe cao Kunststof-, Rubber- en Lijm Industrie. Met deze nieuwsbrief ontvang je de concept wijzigingsvoorstellen waarmee CNV Vakmensen de onderhandelingen wilt ingaan.

Wat vind jij van onze concep-inzet

Als bijlage bij deze nieuwsbrief ontvang je in concept de inzet van CNV Vakmensen waarmee we de cao onderhandelingen in willen gaan met de werkgevers in de Kunststof-, Rubber- en Lijm Industrie (KRLI). Ik verwacht dat de loonvraag één van de belangrijkste agendapunten wordt voor de komende cao onderhandelingen. Ook CNV Vakmensen is van mening dat, zonder nu al een percentage te noemen, de te maken loonafspraak significant moet bijdragen aan koopkrachtherstel.

Maar als jij nog andere goede (realistische) ideeën hebt of je mist nog wat, laat mij dit via onderstaande contactgegevens weten. Op basis van de reacties kan ik dan bekijken of er nog aanpassingen dan wel aanvullingen op de concept inzet gedaan moeten/kunnen worden.   

Nog deze maand starten de onderhandelingen

Eind april vindt de eerste ronde plaats van de onderhandelingen voor een nieuwe cao KRLI. Ik zal jullie na iedere ronde een update sturen over de voortgang.

Meepraten en vragen stellen

Op de cao-pagina is nieuws over de cao te volgen en kun je meepraten, reageren (ook op anderen) en je vraag stellen. Ook kan je per e-mail naar mij reageren. Ik lees graag jouw reactie!

Contact

Gedurende de onderhandelingen zal ik jou op de hoogte houden over de voortgang. Ondertussen zijn reacties altijd welkom. Heb je vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van deze nieuwsbrief, laat het mij weten via onderstaande contactgegevens.

Martijn den Heijer, bestuurder/onderhandelaar
T 030 751 1950 E m.denheijer@cnvvakmensen.nl

Downloads

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error