Al het nieuws

CNV leden wijzen eindbod KRLI massaal af!

De afgelopen twee weken hebben de CNV leden kunnen stemmen over het eindbod van werkgevers binnen de Kunststof-, Rubber- en Lijmindustrie. In overgrote meerderheid is dit afgewezen.
De CNV leden hebben zich uitgesproken. Jullie zijn absoluut niet te spreken over het eindbod voor een nieuwe cao voor de Kunststof-, Rubber- en Lijmindustrie. In mijn vorige nieuwsbrief noemde ik het beschamend en daarmee heb ik, zo blijkt uit de reacties van leden, niets te veel gezegd. 

Goed om te weten, jullie collega's die lid zijn van het FNV hebben eveneens het eindbod afgewezen. 
Daarentegen hebben de leden van De Unie, die het eindbod neutraal voorgelegd kregen, zoals verwacht ingestemd met het eindbod.

Mijn FNV collega en ik hebben werkgevers inmiddels geïnformeerd over de uitslag van onze ledenraadpleging en hen dringend verzocht om de komende feestdagen, onder de kerstboom, na te gaan denken over een nieuw fatsoenlijk cao voorstel. Want dat verdienen jullie! 

Ook wij zullen de komende weken benutten om ons te beraden over welke mogelijkheden we hebben om werkgevers te bewegen tot een beter bod. Hier komen we dus in het nieuwe jaar op terug. 

Rest mij om jullie, ondanks de bizarre tijd waarin we zitten, fijne feestdagen te wensen! Tot in het nieuwe jaar! 


Martijn den Heijer
Bestuurder / Onderhandelaar

030 751 1950
m.denheijer@cnvvakmensen.nl
Twitter: @mdenheijer