Uitnodiging actievergadering KLK Kolb Specialties BV

Op donderdag 29 oktober hebben we een aangetekende brief naar jullie werkgever gestuurd, met het dringende verzoek om het eindbod in te trekken. Jullie werkgever heeft dit verzoek per aangetekende brief afgewezen. Naar aanleiding hiervan gaan FNV en CNV Vakmensen volgende week een actievergadering houden.
Tijdens de laatste ledenvergadering is het eindbod van de werkgever met jullie besproken en ter stemming gebracht. Er is duidelijk naar voren gekomen dat het eindbod onvoldoende is en dat jullie het gevoel hebben niet serieus genomen te worden. Dit komt met name doordat de werkgever iedere inhoudelijke discussie heeft afgehouden en zich onvoldoende bereid heeft getoond om belangrijke knelpunten binnen de organisatie te bespreken. Jullie hebben duidelijk aangegeven dat het loonbod te laag is en dat er betere afspraken moeten komen over duurzame inzetbaarheid.

Actievergadering
Volgende week woensdag 18 november staat er een actievergadering gepland. Een actievergadering wordt ook wel een driekwart-vergadering genoemd. Een driekwart-vergadering wil zeggen dat 75 procent van de aanwezige leden op de ledenvergadering voor actie moet stemmen, waarbij werkstaking niet uitgesloten is. Als 75 procent vóór acties stemt, zullen we het gaan hebben over onze standpunten en mogelijke acties richting de werkgever.
Het is dus heel belangrijk dat je als lid komt en jouw stem uitbrengt.

Uitnodiging actievergadering
Wegens de RIVM maatregelen wordt deze vergadering digitaal gehouden via MS Teams.

Woensdag 18 november 2020
Tijd: Van 14:00 – 15:00 uur

Klik hier om deel te nemen aan de vergadering

Vragen/opmerkingen?
Neem bij vragen of opmerkingen gerust contact op met mij of iemand van de werknemersdelegatie.

Rick Pellis
Bestuurder CNV Vakmensen

Werknemersdelegatie FNV/CNV:
Rene.Kortink@kolb.ch
muroora@gmail.com (Marjon Franke)
r.pellis@cnvvakmensen.nl
r.vanriezen@cnvvakmensen.nl
dino.djulbic@fnv.nl