Een nieuwe cao Katwijk Chemie samen met jou

De cao Katwijk Chemie loopt bijna af. Het is dus tijd voor een nieuwe cao. Wij horen graag welke onderwerpen jij belangrijk vindt en waarover we voor jou moeten onderhandelen. Ben jij daarom ook op de ledenraadpleging die op 17 juni van 13.30 uur tot 14.30 uur plaatsvindt?

Periodiek overleg met directie
Voorafgaand aan de deze ledenraadpleging hebben wij nog een periodiek overleg met jullie directie om o.a. het pensioen te bespreken en te horen welke andere zaken relevant zijn vanuit Katwijk Chemie. Tijdens de ledenvergadering gaan we hierover graag met jou en de andere leden in gesprek. Dit zal een gezamenlijke ledenraadpleging van CNV Vakmensen en FNV zijn.  We horen graag wat er volgens jou veranderd moet worden aan je arbeidsvoorwaarden.  

Fysieke ledenraadpleging
De ledenraadpleging vindt plaats op donderdag 17 juni 2021, van 13.30 tot 14.30 uur,
in de grote Vergaderzaal bij Katwijk Chemie.

Laat je stem horen via een kaderlid of bestuurder

Lukt het je niet om aanwezig te zijn? Ook dan kun jij je stem laten horen via een van de kaderleden of door je vakbondsbestuurder een e-mail te sturen.

Ook niet-leden kun je meenemen
Heb je een collega die nog geen lid is van de vakbond? Neem hem of haar gerust mee. Iedereen die onder de Cao Katwijk Chemie valt, is welkom. Uiteindelijk zullen wij gezamenlijk met de leden bepalen wat de cao inzet voor komende tijd zal zijn. Meer informatie over het lidmaatschap van CNV Vakmensen tref je op de website aan: https://www.cnvvakmensen.nl/lidworden

Graag tot ziens op 17 juni!  

Mede namens kaderleden Paul Eeken (CNV) en Brian Burley (FNV),
Mark Klunder, FNV Voedingsindustrie en
Juliana Jonker, bestuurder CNV Vakmensen
E j.jonker@cnvvakmensen.nl