Givaudan: voorbereiding op de onderhandelingen van 2023

Eind maart 2023 loopt de huidige cao bij Givaudan af. De vakbonden hebben nog geen data voor de onderhandelingen, maar ik verwacht dat deze op korte termijn worden gepland. Ik heb jullie input nodig voor de voorstellenbrief. Vul jij de enquête in? Zo kan de onderhandelingsdelegatie jouw mening en wensen meenemen naar de onderhandelingstafel.

Ik wil jullie vragen om de enquête in te vullen

Jullie input is belangrijk! Op basis van jullie input komen wij tot een passende voorstellenbrief voor Givaudan. Door deel te nemen aan de enquête kun jij jouw stem laten horen. Deel de enquête ook onder je collega's. Iedereen die werkt bij Givaudan is vrij om de enquête in te vullen. De enquête bestaat uit zowel open als gesloten vragen. Aan het einde van de enquête bestaat de mogelijkheid om jouw eigen ideeën door te geven. 

Klik HIER om naar de digitale enquête te gaan. Ik ontvang graag jouw input uiterlijk 20 februari 2023. 

Nieuwe leden CNV Vakmensen 

Het is belangrijk dat zich binnen Givaudan nieuwe leden aanmelden. Alleen samen kunnen we een sterke vuist maken en zorgen voor goede loonafpraken tijden het komende cao-traject. De kaderleden en ik roepen jullie dan ook op om jullie collega's warm te maken voor de vakbond. 

Meer informatie over onze ledenactie lees je op www.cnv-ledenwerven.nl.

Vragen of opmerkingen? 

Heb je vragen over deze nieuwsbrief, de enquête of het komende cao-traject, dan kun je contact met mij opnemen. Je vindt mijn contact gegevens onderaan de nieuwsbrief. Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten, reageren of je vraagstellen. Ga direct naar de cao-pagina.

Mede namens de kaderleden, 

Sharon van Boxmeer
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06-28 86 65 12
s.vanboxmeer@cnvvakmensen.nl