Al het nieuws

Fibrant cao 2020, elke stem telt!

Stemmen over een cao-resultaat dat je goed vindt lijkt misschien niet zo belangrijk, maar dat is een grote vergissing! Het is juist van groot belang dat iedereen gebruik maakt van zijn/haar recht om te stemmen. De cao is niet uit de lucht komen vallen.

Nog 2 dagen en dan worden de stemmen geteld. Nog 2 dagen om te laten zien dat ook jij de cao belangrijk vindt. Nog 2 dagen, die cao komt echt niet zomaar uit de lucht vallen. Het is geen cadeautje dat je zomaar krijgt. Wij hebben deze keer een beperkte agenda gehanteerd met onderwerpen voor een korte cao, gelet op de huidige economische- en marktomstandigheden. Ja, het klopt, wij hebben niet alles kunnen regelen. We hebben keuzes moeten maken, maar dat gaat helaas nu eenmaal zo.

Helaas viel de opkomst bij de ledenvergaderingen tegen. Daarom nu deze dringende oproep en reminder om te stemmen. Ik ben en blijf ik tevreden over wat ik wél heb kunnen afspreken!
Laat zien dat jij achter je vakbond staat of je nu voor of tegen het resultaat bent. Jouw mening is echt van belang.
Ik hoop dat het weer mogelijk wordt om bij jullie op de ploegen weer “face to face” in gesprek te gaan. Nu moet het helaas op deze manier. Ben jij ook tevreden laat dat dan ook weten en stem! Ben je niet tevreden, ook dan is het belangrijk om dat te horen.

Stem voor 24 juli 12.00 uur op het onderhandelingsresultaat. Je kunt hier je stem uitbrengen. Ontvang je deze nieuwsbrief per post ga dan naar https://bit.ly/3j6xomj om te stemmen.

Via www.jeachterban.nl/Fibrant kun je het resultaat van de cao-onderhandelingen vinden. Je kunt hier alles goed doorlezen en vragen stellen, opmerkingen maken en de voortgang hierop en de eventuele discussie volgen en deelnemen. Zo is er toch nog een mogelijkheid om goed geïnformeerd te zijn over het cao-resultaat.
Geniet van je vakantie en blijf vooral gezond!

CNV Vakmensen van en voor mensen, al 125 jaar!

Samen denken, Samen doen, Samen sterk(er)!

Ron Smeets                                              
Bestuurder CNV Vakmensen
E: r.smeets@cnvvakmensen.nl