Cao-overleg Envalior in beslissende fase

Komt er een eindbod van de werkgever? Of komt de werkgever ons toch nog tegenmoet en kunnen we onderhandelingsresultaat presenteren? Volgende week donderdag, 16 november onderhandelen we een laatste keer en dan weten we waar we aan toe zijn.

Bij het laatste overleg zijn de partijen elkaar genaderd. Dat heeft echter nog niet geleid tot een resultaat. We hebben de directie van Envalior ‘huiswerk’ meegegeven. Daar komen ze volgende ronde op terug. Om niet nog meer tijd te verliezen willen we je alvast uitnodigen voor de ledenvergaderingen om over de uitkomsten te stemmen.

Ledenvergaderingen
We zullen deze ledenvergaderingen organiseren op de volgende momenten:
Geleen op 21 november
Emmen op 24 november

De tijdstippen en locatie krijg je later.

Reorganisatie Geleen
Ondertussen bereiken ons geluiden van onrust in Geleen. Er zijn een aantal mensen boventallig die aanspraak maken op het sociaal plan. Laat je bij het beoordelen van je VSO bijstaan door de juristen van de vakbond! Verder horen we ook dat mensen gevraagd worden om gebruik te maken van de bedrijf-AOW. Het initiatief hiervoor ligt bij jou, de werknemer. Daar ga je echt zelf over! Mocht je hier vragen of opmerkingen over hebben. Laat het dan weten. Dat kan per mail of via jouw cao-pagina. Je kunt ook terecht bij onze kaderleden. 

Uiteraard blijven we jullie van de ontwikkelingen op de hoogte houden.

Mede namens de kaderleden Ate van Hooff (Geleen) en Mans Hogenberg (Emmen).

Ed Leunissen
Bestuurder CNV Vakmensen
E: e.leunissen@cnvvakmensen.nl
M: 06-29023284



Heb je een vraag of opmerking?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error