Geef je input voor de nieuwe DSM-cao

De onderhandelingen voor een nieuwe DSM-cao gaan begin december weer van start. Daarvoor hebben we jouw input nodig. Wat vind je belangrijk? Waar moeten we bij de onderhandelingen op inzetten? Dat willen we van jou weten.

Start cao-onderhandelingen

Eind maart loopt de huidige cao weer af. Wij willen graag van jou weten hoe jij over een aantal punten denkt. Vul daarom de volgende enquête in. Klik hier om de digitale enquête in te vullen.
Krijg je de nieuwsbrief per post, dan kun je met de enquête vinden op https://www.jeachterban.nl/dsm/
Je kunt de enquête invullen tot en met 17 november 2021.

Ledenvergadering

De voorstellenbrief willen we definitief met jullie afstemmen. Hiervoor willen we op iedere locaties gezamenlijke ledenvergadering met onze collega’s van vakbond FNV organiseren. De ledenvergaderingen worden gehouden op:

DSM Delft (creative meeting room in het R&D gebouw) maandag 22 november 11.00 uur
14.30 uur
DSM Emmen (Hotel ten Cate, Noordbargerstraat 44 in Emmen) donderdag 25 november 11.00 uur
19.00 uur
DSM Geleen (hotel van der Valk, Mauritslaan 65 in Urmond maandag 29 november 14.00 uur

Laat me even weten of je komt en naar welke sessie je wilt komen. Dat kan via e.leunissen@cnvvakmensen.nl

Veranderingen

Ook in de toekomst gaat er veel veranderen bij DSM. Zo wordt de materialentak afgezonderd of zelfs overgenomen. CNV Vakmensen blijft de ontwikkeling binnen het concern op de voet volgen. Onze vakbeweging is afhankelijk van de leden. Hoe meer leden, hoe meer macht. Ik roep je daarom op om collega’s, die niet georganiseerd zijn, te vragen lid te worden van CNV Vakmensen. Hoe meer CNV-leden, hoe meer kracht ik kan gebruiken tijdens de onderhandelingen over jullie arbeidsvoorwaarden én arbeidsomstandigheden.
Kijk ook op onze website https://www.cnvvakmensen.nl/sluit-je-aan/ voor meer informatie. Zorg jij ervoor dat we straks samen sterk staan?

Ed Leunissen, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 29 02 32 84 / e.leunissen@cnvvakmensen.nl