Cao onderhandelingen bereide Verf- en Drukinktindustrie; de conceptinzet van CNV

Op 30 april aanstaande loopt de huidige cao voor de bereide Verf- en Drukinktindustrie af. Hoog tijd om voorbereidingen te treffen voor nieuwe onderhandelingen. Graag leg ik de conceptinzet van CNV Vakmensen aan jou voor.

Binnenkort starten onderhandelingen nieuwe cao

Omdat eind april jouw cao afloopt, is het de hoogste tijd om ons voor te bereiden op nieuwe onderhandelingen. Begin maart wordt namelijk een start gemaakt met de gesprekken over een nieuwe cao.

Concept wijzigingsvoorstellen...Laat weten wat jouw ideeën en wensen zijn!

Als bijlage bij deze nieuwsbrief tref je een concept aan van de wijzigingsvoorstellen waarmee ik vanuit CNV Vakmensen de onderhandelingen wil ingaan. Maar...Jouw wensen en indeeën, en die van jouw collega's, ten aanzien van een nieuwe cao zijn hierbij van harte welkom. Praat erover op het werk, met jouw collega's. Kunnen jullie je vinden in het concept of hebben jullie nog waardevolle haalbare aanvullingen? Laat mij dit voor 27 februari 2023 via het email adres onderaan deze nieuwsbrief weten! Immers, het gaat over jouw arbeidsvoorwaarden!

Hoe is de situatie bij jou op het werk?

Ook ben ik benieuwd naar hoe jij de (economische) situatie in de sector én bij jou op het bedrijf ervaart? Laat het mij weten! Informatie vanaf de werkvloer is zeer welkom in de voorbereidingen op de onderhandelingen over een nieuwe cao.  

Meepraten en vragen stellen

Op de cao-pagina is nieuws over de cao te volgen en kun je meepraten, reageren (ook op anderen) en je vraag stellen. Ook kan je per e-mail naar mij reageren. Ik lees graag jouw
reactie! 

Contact

Gedurende de onderhandelingen zal ik jou op de hoogte houden over de voortgang. Ondertussen zijn reacties altijd welkom. Ik kom graag met jou in gesprek.
Heb je vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van deze nieuwsbrief, laat het mij weten via onderstaande contactgegevens. 

Martijn den Heijer, bestuurder/onderhandelaar
T 030 751 1950 E m.denheijer@cnvvakmensen.nl

Downloads

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error