Voorstellenbrief cao Axel Christiernsson CNV

In de link hieronder lees je meer informatie over de voorstellenbrief van de volgende cao en nodigen we je uit voor een vergadering op 9 maart 2023. Tot dan!

In de afgelopen maand heb ik namens CNV Vakmensen overleg gevoerd bij jullie werkgever Axel Christiernsson. Dit overleg heb ik gevoerd met ons nieuwe kaderlid, Thomas de Belie.  Vanaf deze plek willen we ook Sven bedanken voor zijn inzet in het afgelopen jaar!

In het overleg hebben we diverse onderwerpen besproken rondom de stand van zaken bij Axel Christiernsson. Ook zijn de diverse afspraken uit de vorige cao belicht zoals de winstdelingsregeling, de studie naar het generatiepact en de uitwerking van de ORBA afspraken. Graag willen we met jullie in gesprek gaan om de stand van zaken bespreken.

Ook willen we met jullie verder spreken over de volgende cao. De huidige cao loopt 1 april af. De eerste gespreksrondes staan gepland maar voordat we die gesprekken ingaan willen we samen de voorstellenbrief bespreken. Een concept voorstellenbrief staat in de bijlage opgenomen. Voordat we deze vaststellen willen we met jullie het gesprek aangaan of deze voorstellen voldoende zijn. Op donderdag 9 maart zullen er daarom een aantal ledenvergadering plaatsvinden waarin iedereen zijn stem kan laten horen. Als je punten hebt die je niet terugziet in de voorstellenbrief kan je die op de vergadering inbrengen. Na deze vergadering zullen wij de brief vaststellen en indienen bij de werkgever. Je bent daarom van harte uitgenodigd op de vergadering van:

Datum:               Donderdag 9 maart 2023

Locatie:               De grote vergaderruimte

Tijdstip:               12.00-13.00 voor kantoormedewerkers

 

Datum:               Donderdag 9 maart 2023

Locatie:               De kantine van Axel Christiernsson

Tijdstip:               Van 13.30 tot 14.30 voor de medewerkers late dienst

 

Datum:                Donderdag 9 maart 2023

Locatie:                De kantine van Axel Christiernsson

Tijdstip:               van 14.30 tot 15.30 voor de medewerkers vroege dienst

 

Iedereen (leden en niet-leden) is van harte uitgenodigd op de bijeenkomsten.

Meepraten op cao-pagina

Op de website van CNV Vakmensen kun je het hele cao-traject volgen en ook je mening delen, reageren op anderen of je vraag stellen. Ga direct naar de cao-pagina

Als je in de tussentijd vragen hebt, hoor ik graag van je. Ken je collega’s die nog geen lid zijn? Wijs ze op het CNV als onderhandelingspartner van jullie als werknemers. Lid worden kan hier.

Johann Honders

E-mail: j.honders@cnvvakmensen.nl

Tel: 06 – 30 20 51 36

 

 

Downloads

Heb je een vraag op opmerking aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error