Uitnodiging bijpraten stand van zaken Cao Aspen Oss

Eind vorig jaar konden jullie stemmen over het bereikte resultaat voor een nieuwe cao. Een meerderheid van de leden van CNV Vakmensen heeft toen ingestemd met het bereikte resultaat. De leden van FNV hebben destijds het bereikte resultaat afgewezen. Graag nodig ik jullie uit voor een digitale bijeenkomst om met jullie hierover in gesprek te gaan.
Eind vorig jaar heeft een meerderheid van de leden ingestemd met het bereikte resultaat voor een nieuwe cao. Deze nieuwe cao zou per 1 juli 2021 ingaan en op 30 juni 2022 aflopen. De leden van FNV hebben het resultaat afgewezen. Ook een verbeterd voorstel vanuit Aspen Oss is door een meerderheid van de leden van FNV afgewezen. Graag wil ik met jullie hierover in gesprek.

Digitale ledenbijeenkomst op 2 maart

Op woensdag 2 maart zal er een digitale bijeenkomst plaatsvinden om met de leden van CNV Vakmensen in gesprek te gaan over de huidige situatie. Dit zal plaatsvinden van 14:00 tot 15:00 uur. Ik nodig je van harte uit om deze ledenbijeenkomst bij te wonen. Wil je deze bijeenkomst bijwonen, stuur dan een mail naar: r.wonnink@cnvvakmensen.nl 
Na aanmelding ontvang je van mij een link van MS Teams om de digitale ledenbijeenkomst bij te wonen.

Reageren

Wil je reageren of heb je een vraag? Ga naar de cao-pagina. Je kunt daar altijd het laatste nieuws lezen en ook reageren of je vraag stellen.

Robert Wonnink, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5186 4265 / r.wonnink@cnvvakmensen.nl