Onderhandelingsresultaat Cao Aspen Oss

CNV Vakmensen en FNV hebben een onderhandelingsresultaat bereikt voor een nieuwe cao Aspen. Nu de tekst van het onderhandelingsresultaat definitief is vastgesteld, kunnen we dit met jullie delen. Tevens roepen we jullie op om je stem hierover uit te brengen.

Hoofdlijnen onderhandelingsresultaat

De belangrijkste afspraken die we voor de nieuwe cao hebben gemaakt zijn:

  • looptijd van de nieuwe cao is een jaar en loopt hierdoor van 1 juli 2021 tot en met 30 juni 2022.
  • Afschaffing van de merit matrix, hiervoor in de plaats komt een vaste loonsverhoging van 2% voor iedereen.
  • Er komt een groeisysteem om door je cao-schaal heen te groeien: die verhoging is afhankelijk van je beoordeling en hoe lang je bij Aspen werkt.
  • De AIP krijgt een gelijk uitkeringspercentage voor iedereen van 5,5%.
  • In januari 2022 krijgt iedereen die fulltime werkt een uitkering van €150; werk je deeltijd, dan krijg je een percentage van het bedrag.
  • In het volgende jaar komt een nieuw beoordelingssysteem tot stand meer gericht op samen kijken naar je presteren, dan het perse een oordeel willen vellen over wat je hebt gedaan. 

Wil je de volledige tekst van het onderhandelingsresultaat tref je in bijlage aan om te downloaden. 

Stemmen

Als lid van CNV Vakmensen heb jij het laatste woord. Wij vragen je om nu te stemmen over het bereikte onderhandelingsresultaat. Door te stemmen geef je aan wat jij van het onderhandelingsresultaat vind. Stemmen kan via deze link. Je kunt tot en met woensdag 22 december 2021 je stem uitbrengen.

Ledenvergadering 15 december

Woensdag 15 december 2021 vindt er een gezamenlijke ledenvergadering plaats waar het onderhandelingsresultaat toegelicht zal worden. Wil jij deze vergadering bijwonen, klik dan op onderstaande link. De ledenvergadering zal om 15:15 uur starten.

<<KLIK HIER OM DE LEDENVERGADERING OP WOENSDAG 15 DECEMBER 2021 BIJ TE WONEN>>

Robert Wonnink, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 51 86 42 65 /  E r.wonnink@cnvvakmensen.nl

Downloads