Nog even wachten op uitslag cao Aspen

leeg

Voor de Kerst konden jullie stemmen over het bereikte onderhandelingsresultaat voor een nieuwe cao Aspen. Dit hebben jullie gedaan. De stemming bij FNV is ongeldig verklaard. Hierdoor heeft het FNV besloten om de stemming volgende week opnieuw te doen.

Allereerst wil ik jullie het beste wensen voor 2022 voor jou en allen die je liefhebt. Voor de Kerst kon je je stem uitbrengen over het bereikte onderhandelingsresultaat voor een nieuwe cao. Ook bij FNV zijn de leden voor de Kerst in de gelegenheid gesteld om te stemmen. FNV heeft ons laten weten dat tijdens de stemming een aantal leden twee keer heeft gestemd. Daarnaast zijn er veel anonieme stemmen uitgebracht. Hierdoor heeft FNV besloten om de stemming volgende week opnieuw te doen.

Uitslag CNV Vakmensen
De stemming bij CNV Vakmensen is correct verlopen. Aangezien de stemming bij FNV opnieuw uitgevoerd zal worden, zullen wij de uitslag van onze stemming nog even aanhouden. Zodra de uitslag bij FNV bekend is, zullen ook wij met onze uitslag komen.

Ik weet dat jullie waarschijnlijk wachten op een bericht of er een nieuwe cao tot stand is gekomen, maar hopelijk begrijpen jullie onze beslissing. Wij willen voorkomen dat wij het proces bij FNV frustreren door onze uitslag al te communiceren, terwijl bij hen formeel de stemming nog loopt.

Ik hoop later deze maand de uitslag van onze ledenraadpleging te kunnen communiceren.

Robert Wonnink
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 86 42 65
E: r.wonnink@cnvvakmensen.nl