Nieuwe cao voor Aspen Oss

CNV Vakmensen heeft samen met FNV een akkoord bereikt met jullie werkgever over een nieuwe cao. In een gezamenlijke ledenvergadering willen wij graag een toelichting geven op het bereikte onderhandelingsresultaat.

Na een lang en intensief traject hebben we toch een akkoord bereikt met jullie werkgever voor een nieuwe cao. Tijdens de onderhandelingen hebben we heel lang gesproken over het principe van de merit matrix. Al lang is het de wens van CNV Vakmensen en FNV om de merit matrix af te schaffen en nieuwe afspraken te maken over de individuele en collectieve loonsverhoging. Met het bereikte akkoord hebben we een eerste stap hierin gezet.

Ledenvergadering

Graag geven wij een toelichting over het onderhandelingsresultaat tijdens een ledenvergadering. In verband met de huidige maatregelen is het helaas niet mogelijk om een fysieke ledenvergadering te organiseren. De ledenvergadering zal nu digitaal plaatsvinden op woensdag 15 december aanstaande van 15:00 tot 16:30 uur.


Klik op onderstaande link op woensdag 15 december om vanaf 15:00 uur de ledenvergadering bij te wonen.
<<KLIK HIER OM DE LEDENVERGADERING BIJ TE WONEN>>

Stemmen

Als lid van CNV Vakmensen heb jij het laatste woord. Jij mag jouw stem uitbrengen en zo ons laten weten wat jij van het bereikte onderhandelingsresultaat vind. Hiervoor ontvang je een afzonderlijke mail. Deze mail ontvang je op woensdag 15 december.

Voor meer informatie over het cao-traject Aspen Oss kun je ook een kijkje nemen op onze website: www.cnvvakmensen.nl/industrie/chemie-en-energie/cao-aspen-oss/

Robert Wonnink, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5186 4265 / r.wonnink@cnvvakmensen.nl