Aspen Oss B.V. (nog) niet bereid totaalpakket neer te leggen.

Tijdens dit 5e cao-overleg, waarvoor maar een beperkte tijd was gereserveerd, is jullie werkgever nogmaals ingegaan op een lijst met secondaire cao-voorstellen van de vakbonden waarvan al een deel in een eerder overleg was besproken. Echter om een geheel voorstel te kunnen wegen, is bij zo’n secondair pakket ook een loonbod nodig. Jouw werkgever was niet bereid dit loonbod neer te leggen, zodat er geen weging kon plaatsvinden. Vanwege die situatie is er dan ook niet veel voortgang geboekt en was er geen andere keuze dan een nieuwe datum te prikken in de agenda.

De volgende onderhandelingsbijeenkomst staat gepland op dinsdag 6 juni aanstaande. Wat CNV Vakmensen betreft het laatste overleg waar gekomen moet worden tot een resultaat!

Je cao online

Op de cao-pagina van Aspen kun jij het hele cao-proces volgen. Reageer of je stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject. Ga direct naar jouw cao-pagina.

Maak je collega lid!

Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken. Zoals een nog niet georganiseerde collega. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar Member Get Member - cnv-ledenwerven.nl

Zonder leden geen cao. Nieuwe leden betalen slechts 20,23 euro voor de eerste 6 maanden. Ze kunnen ook lid worden via www.cnvvakmensen.nl/sluit-je-aan/. Word lid!


Mede namens Erik ter Voert (CNV onderhandelingsdelegatielid).

Arjan Huizinga
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06-51 60 20 32
E a.huizinga@cnvvakmensen.nl

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error