Cao-onderhandelingen Arkema Vlissingen gestart

Afgelopen woensdag zijn we gestart met de onderhandelingen voor de nieuwe cao voor Arkema Vlissingen. Tijdens dit gesprek hebben we als CNV en FNV onze voorstellen toegelicht.

Onze voorstellenbrief hebben jullie eerder ontvangen. Verder hebben Christophe Le Mercier en Marijke Gijsel-Vonck een uitleg gegeven over de huidige situatie bij Arkema.

Wij zijn van mening dat jullie als werknemer niet de rekening zouden moeten betalen voor de zaken die niet goed lopen bij Arkema. Zeker in deze lastige tijden. We hebben daarom ingezet op forse verbeteringen voor jullie, maar het is de vraag of Arkema daar ook toe bereid is. We voorzien dan ook moeizame gesprekken. Op 10 oktober 2022 staat het volgende gesprek gepland, waarin we willen kijken of het lukt om nader tot elkaar te komen. Uiteraard willen we zo snel mogelijk met een concreet resultaat voor jullie komen, maar alleen als dat ook acceptabel voor jullie is. We houden jullie op de hoogte van de uitkomst van het volgende overleg.

Vragen en meepraten?

Bij vragen of opmerkingen kun je terecht bij Hubert Koetsveld en Peter Vlaming (CNV), of bij Wilbert Verbeek of kaderlid Jeffrey Menu (FNV).
Houd de cao-pagina in de gaten: Cao Arkema Vlissingen | CNV Vakmensen Je kunt hier het hele cao-traject volgen, je vragen stellen en/of reageren.

Hubert Koetsveld
Onderhandelaar CNV Vakmensen
M 06 2886 6579
E h.koetsveld@cnvvakmensen.nl

Peter Vlaming
Onderhandelaar CNV Vakmensen
M 06 5329 5256
E p.vlaming@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag op opmerking aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error