Apollo Tyres - Onderhandelingsresultaat !

Sorry dat we je hebben laten wachten ! Nadat de leden van FNV en CNV vakmensen het eindbod van de werkgever hadden afgewezen, zijn wij opnieuw in overleg gegaan met de directie. Afgelopen woensdag hebben we daarbij een onderhandelingsresultaat bereikt ! Hieronder vertellen we je meer.

De kern van het onderhandelingsresultaat:

  • Looptijd van 12 maanden (1 april 2023 - 31 maart 2024)
  • Structurele loonsverhoging per 1 mei 2023: 7% voor CAO en 6% voor MiHo
  • Eenmalig € 1.000 bruto eenmalig (parttime naar rato) uit te betalen uiterlijk begin mei 2023 ook voor uitzendkrachten en tijdelijke krachten
  • RVU-regeling wordt voortgezet en het bedrag geïndexeerd naar € 2.037,- bruto per maand
  • Een extra vakantiedag voor MiHo medewerkers vanaf 65 jaar. Dat betekent dat zij op fulltime basis van 27 naar 28 vakantiedagen op jaarbasis gaan
  • Uitzendkrachten hebben ook recht op de eindejaarsuitkering
  • Reiskostenregeling wordt per 1 juni 2023 aangepast (€ 0,21 netto per kilometer met een maximum van 40 km enkele reis (voor de dagen dat medewerkers naar kantoor gaan)).

Leden van FNV en CNV Vakmensen kunnen volgende week over het onderhandelingsresultaat stemmen. Wil je het volledige onderhandelingsresultaat lezen? Je vindt deze in de bijlage. Kaderleden van FNV en CNV Vakmensen zullen jullie vragen om je stem uit te brengen. Doe je dat liever rechtstreeks bij de vakbondsbestuurder? We zijn volgende week twee keer aanwezig in de kantine van 14 tot 16 uur, op maandag en donderdag.

Vragen?
Heb je vragen of opmerkingen ? Neem dan contact met mij op. Of stel je vragen en reageer via onze cao pagina.

Ellen Jonker
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06-50521057
E: e.jonker@cnvvakmensen.nl

 

 

Downloads

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error