Online bijeenkomst & enquête AkzoNobel

Hiermee nodigen wij jou van harte uit om morgen, donderdag 16 juli aan te haken bij één van de twee online bijeenkomsten bestemd voor alle leden van CNV Vakmensen werkzaam bij AkzoNobel. Ook sturen we een link mee naar de enquête over jouw nieuwe cao.
Door de coronacrisis is het online vergaderen enorm toegenomen en hebben we ontdekt dat deze vorm van vergaderen zeker voordelen heeft. Je kunt op elke locatie waar jij bent inloggen en meedoen. Tijdens de bijeenkomst zullen we een paar tips geven om ervoor te zorgen dat de bijeenkomst goed verloopt.

In de bijeenkomsten zal je worden bijgepraat over de stand van zaken en wat er te doen is om over twee maanden aan de slag te gaan met je werkgever voor het afsluiten van een nieuwe cao. Uiteraard is er volop gelegenheid voor eigen inbreng.

Op donderdag 16 juli kan je om 10.00 uur óf om 19.00 uur aanhaken.
  • Wil je meedoen om 10.00 uur, klik dan vijf á tien minuten voor aanvang van de bijeenkomst op deze link of bel 020 225 1001, Access Code: 441-559-277
  • Wil je meedoen om 19.00 uur, klik dan vijf á tien minuten voor aanvang van de bijeenkomst op deze link  of bel
    020 225 1001, Access Code: 828-366-717

Om de komende cao-onderhandelingen goed voor te bereiden sturen wij een enquête mee die samen met de collega’s van FNV en VMHP aan alle leden zijn verstuurd. Hiermee het verzoek om deze alvast in te vullen en terug te sturen.

<<Klik hier om de enquête in te vullen>>

Alvast bedankt voor de moeite en tot donderdag!

Mede namens Johan Bosch en Jack Pardon,
Arthur Bot, vakbondsbestuurder

Ps. Heb je een computer zonder camera en/of microfoon, stuur dit bericht dan door naar je eigen computer of je mobiele telefoon.