Uitnodiging ledenvergadering input cao onderhandelingen Air Products

De huidige cao loopt tot en met 31 mei 2023. Tijd om het volgende cao traject te starten. Dit doen wij met ledenvergaderingen waarin jullie kunnen aangeven wat besproken moet worden aan de onderhandelingstafel. Voor de Botlek zijn de gezamenlijke ledenvergaderingen met FNV op 9 februari om 14.00 uur en 16.00 uur. Voor Polanenpark op 15 februari om 14.00 uur.

In de cao staan jullie arbeidsvoorwaarden. Dit is het moment om invloed te hebben op wat er (nieuw) afgesproken wordt in de nieuwe cao vanaf 1 juni 2023. Kom naar een van de ledenvergaderingen en geef aan wat jij belangrijk vindt, waar je tegen aan loopt, of wat je anders wil zien. Met jullie input en het arbeidsvoorwaardenbeleid van CNV Vakmensen stellen wij een voorstellenbrief op die vervolgens gedeeld wordt met Air Products. De voorstellenbrief is het uitgangspunt waarmee wij de cao onderhandelingen ingaan.

Dus kom naar een van de ledenvergaderingen:

Botlek - locatie Air Products Botlek
Donderdag 9 februari
Aanvang: 1e sessie 14.00 uur en 2e sessie 16.00 uur

Polanenpark - locatie Air Products Polanenpark
Donderdag 15 februari
Aanvang: 14.00 uur

Kun je er niet bij zijn, maar heb je wel ideeën, wensen, zorgen, vragen of opmerkingen, laat het dan een van de kaderleden Jan of Raymond weten of benader mij via onderstaande contactgegevens.

Aan de onderhandelingstafel zijn wij zo sterk als onze achterban is. Dus maak jouw collega lid via Member Get Member - Bestaande leden november 2022 - cnv-ledenwerven.nl.

Ook kun je via onze cao pagina Cao Air Products | CNV Vakmensen jouw input leveren.

Wij zien en spreken jullie graag op een van de ledenvergaderingen.

Namens de CNV onderhandelingsdelegatie,

Jan van der Ree en Raymond den Hollander (kaderleden)
en
Diana Kraan
Bestuurder CNV Vakmensen
T: 06-22389584
E: d.kraan@cnvvakmensen.nl

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error